Supersoft Suit Beige Pinstripe

18 000,-
Størrelse

LARDINI Supersoft Suit Beige Pinstripe er et ikonisk plagg som forener luksus og komfort på en uovertruffen måte. Denne dressen utstråler sofistikasjon med sitt subtile beige pinestripe-mønster og er laget av det fineste materialet for å gi en myk og behagelig følelse. Med sin moderne passform og håndverkskvalitet fra LARDINI, sikrer denne dressen deg en uanstrengt elegant look som passer perfekt til både formelle og mer avslappede settinger.

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look