Castle Nordic Pattern Half Zip Dk Grey Mix

3 800,-
Størrelse

Castle Nordic Pattern Half Zip Dk Grey Mix er en herlig genser med ribbet krage, mansjetter og nederkant. Den har en halv glidelåsåpning og en høy hals for ekstra varme. Genseren har et vakkert nordisk jacquard-mønster og er laget av ekstra fin merinoull. En perfekt kombinasjon av stil og komfort.

100% merinoull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.