Cotton Half Zip Mist

1 600,-
Størrelse

Cotton Half Zip Mist fra Barbour er en klassisk half-zip bomullsgenser som er som skapt for enhver basegarderobe. Denne half-zipen har en krage som er forhøyet, med subtile Barbour-detaljer. Plagget kommer i en lett bomullsstrikk, glidelåslukkingen er trimmet med tartan til innsiden og har merkets signaturdetalj med ringtrekker, mens en tonal brodert logo på brystet fullfører utseendet.

  • Half-zip bomullsgenser fra britiske Barbour
  • Strikket kvalitet med tartanmønster i kontrast
  • Merkets kjente ringtrekker og broderte logo
  • Farge: off-white

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!

Shop the look