Duke National Crew Sand

2 200,-
Størrelse

Genseren fra Holzweiler er trykt med sesongbaserte, håndtegnede kunstverk som er inspirert av naturen. Duke National Crew er en klassisk collegegenser som er laget av 100% bomull og er enkel å style sammen med jeans og sneakers for en fresh sommerlook.

  • Laget av økologisk bomull
  • Ribbet rund hals
  • Normal passform
  • Logo på brystet, kunstprint på ryggen

Farge: Beige

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.