Essential Fred Classic Hoodie Black

2 100,-
Størrelse

Essential Fred Classic Hoodie fra Wood Wood er en avslappet hettegenser laget av 100 % økologisk bomull. Denne hettegenseren har en kengurulomme på magen og hette med snøring. Den broderte Wood Wood-logoen tilfører autentisitet, mens synlige sømmer forsterker designet.

  • Avslappet hettegenser i bomull
  • Kengurulomme og hette med snøring
  • Wood Wood-logo på brystet

100% bomull

Litt stor i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Nyhet i Retro sitt sortiment våren 2024!

Vi er stolte av å introdusere Wood Wood i vårt sortiment! Dette moderne mote- og livsstilsmerket har sitt utspring i København og har raskt blitt en av de mest gjenkjennelige navnene innen skandinavisk mote. Fra sin beskjedne begynnelse som en begrenset T-skjorte-operasjon på 2000-tallet har Wood Wood vokst til å bli et ledende navn i bransjen.

Wood Wood feiret nylig sitt 20-årsjubileum og kan skilte med et imponerende arv av prestisjefylte partnerskap. Wood Woods kolleksjoner, inkludert en helt egen jersey-serie, utvikles av et internt team av designere med vekt på sofistikerte silhuetter, søm og grafiske elementer og komposisjoner.

Utforsk vår spennende Wood Wood-kolleksjon og oppdag den moderne skandinaviske estetikken som gir et friskt pust til din garderobe