Leif Cotton Linen Polo Calcite Blue

1 750,-
Størrelse

Leif Cotton Linen Polo er en stilfull og moderne polo-skjorte som er perfekt for å legge til en touch av skandinavisk minimalisme i garderoben din. Skjorten fra Norse Projects er laget av en tykk, myk og pustende linblanding som gir en behagelig passform og føles komfortabel mot huden. Den fine fargen gir skjorten et friskt og moderne utseende.

  • Polo i linblanding
  • Sommerlig og myk mot huden

Farge: Blå

55% lin, 45% bomull

Litt liten i størrelsen, kort lengde. Gå gjerne opp sammenlignet med din vanlige størrelse. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.

Shop the look