M Paradise National Hoodie Dk Blue

2 900,-
Størrelse

M Paradise National Hoodie Dk Blue fra Holzweiler er en behagelig hettehenser til herre laget i 100% bomull. Genseren har avslappet passform med kengurulomme. Ermene, mansjettene og nederkanten er inspirert av bomberjakker. Hettegenseren har kunstprint på ryggen og holzweiler-logo på brystet.

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.