Man Knit Sweater Black

3 900,-
1 950,-
Størrelse

Høyhalset genser fra Lardini. Man Knit Sweater Black er en tynn og behagelig turtleneck laget i merinoull. Genseren har et broderi av Lardinis signaturblomst i nakken. genseren passer perfekt under en blazer eller bare for seg selv.

  • Høyhalset
  • Laget av merinoull
  • Tynn

Farge: Svart

100% merinoull. 

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!