Microdini 1/2 Zip P/O Nouveau Green

1 800,-
Størrelse

Microdini 1/2 zip genser fra Patagonia har kombinert to av deres favorittmaterialer, Micro D og Houdini, for å skape en lett fleece half-zip genser som gir daglig varme og komfort. Laget på en Fair Trade-sertifisert fabrikk.

Denne genseren har en praktisk halv glidelås og er laget av 100% resirkulert polyester fleece, med en stående krage som gir ekstra varme. Ermene er laget for komfort med fri bevegelse, og mansjettene og kanten er behagelig mot huden. En lomme med glidelås på brystet gir sikker oppbevaring. Laget med tanke på de som produserte den, på en Fair Trade-sertifisert fabrikk i Thailand. En genser for både stil og bærekraft.

Farge: flaskegrønn (nouveau green)

100% resirkulert polyester

Modellen er 184 cm og har på seg størrelse large.

Miljøverneren, fjellklatreren og forretningsmannen Yvon Chouinard etablerte i 1970 Patagonia. De er i dag kjent for sine ikoniske Patagonia caps, fleece, jakker og andre stilige og solide utendørsplagg. Fra å være assosiert med klatreutstyr av ypperste kvalitet, er Patagonia i dag altså en av de fremste innen klær og tilbehør.

Patagonia tar miljøvern og rettferdig handel på alvor. Deres visjon er å skape de beste produktene uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. 

Shop the look