Microdini 1/2 Zip Vessel Blue

1 900,-
Størrelse

Microdini genser 1/2 zip fra Patagonia har kombinert to av deres favorittmaterialer, Micro D og Houdini, for å skape en lett fleece half-zip genser som gir daglig varme og komfort. Laget på en Fair Trade-sertifisert fabrikk.

Denne genseren har en praktisk halv glidelås og er laget av 100% resirkulert polyester fleece, med en stående krage som gir ekstra varme. Ermene er laget for komfort med fri bevegelse, og mansjettene og kanten er behagelig mot huden. En lomme med glidelås på brystet gir sikker oppbevaring. Laget med tanke på de som produserte den, på en Fair Trade-sertifisert fabrikk i Thailand. En genser for både stil og bærekraft.

100% resirkulert polyester fleece

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Den velkjente logoen til Patagonia illustrerer fjelltoppen Mount Fitz Roy i Patagonia-regionen, som ligger mellom Chile og Argentina. Patagonia, et amerikansk merke grunnlagt av klatreren Yvon Chouinard i 1973, har sitt opphav i hans observasjon av slitasje og skader på klatreutstyr. Dette motiverte ham til å lage sitt eget utstyr og utvikle klær egnet for klatring. Denne lidenskapen resulterte i en tidløs kolleksjon av enkle, stilige produkter, inkludert fleecejakker, hurtigtørkende shorts og praktiske dunjakker, som har blitt ikoniske plagg fra Patagonia.

Klær som er laget for å vare!

I dag er Patagonia anerkjent som et av verdens ledende miljøvennlige klesmerker, med et sterkt engasjement for å unngå skade på miljøet og samfunnet i produksjonsprosessen. Merkets sentrale filosofi fokuserer på produksjon av langvarige produkter som både varer lenge og respekterer planeten. Utforsk vår kolleksjon av bærekraftige og stilige klær fra Patagonia for en miljøbevisst livsstil. Patagonia er godt likt hos Retro og våre bestselgere er bl.a M P-6 Logo Responsibili Tee Black og Better Sweater Jkt New Navy.