Pacific Fisherman Half Zip Blue Mix

3 900,-
Størrelse

Holzweiler Pacific Fisherman Half Zip Blue Mix er en herlig genser med halv glidelås. Den har ribbede mansjetter og nederkant for en behagelig passform. Laget av en myk blanding av mohair og ull, gir denne genseren ekstra varme og komfort. Den har også en høy hals med stående krage og er detaljert med et klassisk nordisk fiskermønster. En flott kombinasjon av stil og funksjonalitet.

30% mohair, 30% ull, 40% nylon

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.