Pat Half Zip LS Green Wind

1 700,-
Størrelse

Oscar Jacobson Pat half zip er en enkel og stilfull genser som vil være et perfekt tilskudd til enhver manns garderobe. Genseren er laget av 100% bomull, som gjør den myk og behagelig å ha på seg. Denne genseren er utstyrt med en half zip lukking, som gir deg muligheten til å justere ventilasjonen og stilen etter behov. Den er enkel å style over en t-skjorte eller skjorte, og gir et sofistikert preg på antrekket ditt. Denne genseren er perfekt til bruk på kontoret, eller til en rekke andre mer formelle anledninger.

Oscar Jacobson er kjent for sitt håndverk og kvalitet, og Pat half zip er ikke noe unntak. Genseren er nøye konstruert og laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne en som passer din personlige stil. Enten du velger å style den opp eller ned, vil Oscar Jacobson Pat half zip være en stilig og komfortabel genser som vil passe til enhver anledning. Hvis du er ute etter en enkel og allsidig genser, er dette definitivt et flott valg.

  • Half-zip genser i ren bomull
  • Behagelig på og lett å style både opp og ned
  • Perfekt plagg for basegarderoben
  • Farge: mørk grønn

100% bomull

Normal i størrelsen. Modellen er 189 cm og har på seg str. medium.

Opplev svensk fremragende håndverk innen herremote med Oscar Jacobson, et navn synonymt med kvalitet og eleganse siden 1903. Hos Retro er vi stolte av å presentere dette ikoniske merket, kjent for sitt fokus på håndverk og tidløs stil. Vårt samarbeid med Oscar Jacobson gjør det mulig for oss å tilby et nøye kuratert utvalg av luksuriøse herreklær, inkludert dresser, blazere, bukser og skjorter laget av førsteklasses materialer. Enten du leter etter sofistikert kontorantrekk eller uanstrengt elegante basisplagg, tilbyr Retro et mangfoldig utvalg som passer enhver moderne manns garderobebehov.

Utforsk vår kolleksjon av dresser, skjorter, bukser, blazere og mer fra Oscar Jacobson.

Med røtter i Borås, hjertet av svensk tekstilhandel, har Oscar Jacobson vokst frem som et symbol på skandinavisk eleganse, der tradisjon møter moderne stil. Hvert plagg gjenspeiler merkets arv av kvalitet, og garanterer både en perfekt passform og tidløs stil. Oppdag våre tidløse favoritter som alltid er tilgjengelige sesong etter sesong hos Retro. Fra den klassiske elegansen til Edmund Blazer til den sofistikerte dobbeltspente Farris Blazer. Vår basis t-skjorte, Kyran T-Shirt, gir en enkel, men stilig look, mens Danwick Trousers tilfører en touch av raffinement til enhver anledning. Utforsk disse essensielle plaggene som utgjør grunnstammen i enhver velkledd manns garderobe.