Roll Neck Chunky Ombre Blå

3 000,-
Størrelse

Stenströms Roll Neck Chunky Ombre Blå er det ultimate valget for den stilbevisste mannen som ønsker å kombinere komfort og trend i ett plagg. Denne fantastiske genseren har en stilig ombre-effekt i blå nyanser som gir den et moderne og dynamisk utseende. Den tykke og myke strikken gjør den perfekt for kjølige dager og gir en uslåelig følelse av varme.

100% merinoull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.