Sigfred Merino Lambswool Sweater Grey Melange

1 800,-
Størrelse

Merinogenser med rund hals fra Norse Projects. Sigfred Lambswool Sweater Grey Melange er en elegant tynn genser laget av 100% merino lammeull. Den kombinerer komfort med stil og er ideell for hverdagsbruk. Ullens myke kvalitet gir en luksuriøs følelse mot huden og holder deg varm. Med et stilrent uttrykk passer den til alle anledninger. Norse Projects er kjent for kvalitetsplagg, og denne genseren er slitesterk og pustende. Den kan styles avslappet med jeans og sneakers eller mer formelt med chinos og penere sko. Sigfred Lambswool genseren er et pålitelig og stilig tilskudd til garderoben, perfekt for hele året.

  • Merinoull
  • Rund hals

Farge: Grå

100% merino lammeull. 

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.

Shop the look