Striped Rib LS Sweatshirt Green & Ecru

2 800,-
Størrelse

Striped Rib LS Sweatshirt Green & Ecru fra Drakes er en klassisk collegegenser, laget av et kraftig bomullsjersey, denne essensielle genseren er sporty og allsidig, med ribbestrikkede mansjetter og diskré detaljer som minner om sportsklær fra midten av forrige århundre.

  • 100 % bomull
  • Produsert i Portugal
  • Rund hals Ribbestrikket krage
  • mansjetter med stripete piping

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

Avslappet eleganse

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!