Ashby Casual Olive

3 000,-
Størrelse

Ashby Casual Olive er en vårjakke med krage i kordfløyel og en front med glidelås, skjult bak en knappeklaff. Barbour Ashby Casual-jakken har håndvarmerlommer, og to nedre påsydde lommer som gir rikelig med lagringsplass.

  • Vår- og høstjakke fra britiske Barbour
  • 100% bomull
  • Farge: olivengrønn

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!

Shop the look