Balmacaan Coat Light Technic Camel

5 000,-
Størrelse

Harris Wharf Balmacaan Coat Light Technic er en elegant og funksjonell frakk som er perfekt for å beskytte mot vind og vær for vårsesongen. Frakken er laget av teknisk materiale som gir den både lett vekt og vannavvisende egenskaper.

Balmacaan-stilen er klassisk og tidløs med en avslappet passform som gjør den perfekt for hverdagsbruk eller til mer formelle anledninger. Harris Wharf Balmacaan Coat Light Technic er det ideelle plagget for den moderne og stilbevisste mannen som ønsker å holde seg varm og tørr uten å gå på kompromiss med utseendet.

100% polyester

Modellen er 189cm og har på seg størrelse 48. 

Harris Wharf London ble lansert i 2010 etter at Acchiardi-søsknene, Giulia og Aldo flyttet til London i 2007 for å finne inspirasjon til deres nye kleskolleksjon. Med familiens historie med tekstilhåndverk og innovasjon, har merket stadig vokst til å bli en moderne klassiker. I kombinasjonen av materialer av høy kvalitet og tidløst design har Harris Wharf utmerket seg som et luksuriøst merke og kåpene og frakkene fra Harris Wharf London har blitt must-have plagg i jakkegarderoben hos mange de siste årene. 

 

Shop the look