Charger Jacket Night Olive

6 000,-
Størrelse
Charger Jacket Night Olive er en klassisk fieldjakke fra UBR. Det norske merket har som fokus å lage tekniske klær med skreddersydde passformer. Charger Jacket er tynt fôret og passer til vår, sommer og høst.
 
Detaljer:
 
Toveis glidelås.
To frontlommer, to brystlommer og to innerlommer.
Vind- og vannavvisende.
Gode pustende egenskaper.
Vrangbord nederst på ermekantene og nederst på plagget.
Trykket logo på venstre bryst og skulder.
20K vannsøyle
Meshfôret.

Normal til litt liten i størrelsen. Modellen er 187 cm og har på seg str. large.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.