Harrys Jacket Suede Grey

2 700,-
Størrelse

Oscar Jacobson Harrys Jacket er en stilig og lett jakke som er perfekt for vår- og sommersesongen. Denne klassiske jakken har et tidløst design som passer perfekt til enhver stil.

Oscar Jacobson er kjent for sin kvalitet og håndverk, og Harrys Jacket er ikke noe unntak. Jakken er nøye konstruert og laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Den er tilgjengelig i to farger.

Enten du skal på jobb, ut på byen eller på en avslappet utflukt, vil Oscar Jacobson Harrys Jacket gi deg en stilig og komfortabel look. Jakken fungerer bra både til jeans og mer formelle bukser, og kan enkelt styles opp eller ned avhengig av anledningen. Hvis du er ute etter en klassisk og allsidig vår- og sommerjakke, er Harrys Jacket definitivt et flott valg.

100% polyester

Modellen er 189cm og har på segs tørrelse 50.

Oscar Jacobson er en tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør som lager tidløse herreklær med fokus på både skandinavisk design og europeiske klestradisjoner. Det tidløse møter trendy i kategorier som blazere, bukser, skjorter, baseplagg og tilbehør. Alltid med gode passformer og flotte materialkvaliteter.