Hood Mid Blue

2 900,-
Størrelse

HOOD fra Scandinavian Edition er ​​minimalisme på sitt ytterste – uten å ofre funksjonalitet. Den har en 100 % vind- og vanntett konstruksjon med teipede sømmer. Innsiden har et stretch liner materiale, som gjør den behagelig å ha på. En jakke i fritidsstil som fungerer godt i en rekke urbane situasjoner.

Nøkkelegenskaper:
- 20 000 mm vannsøyle
- 100 % vanntett konstruksjon med teipede sømmer
- Vindtett
- Pustende toveis mekanisk stretchstoff
- 3M nedfellbar refleks
- Midjelommer med glidelås
- Innerlomme med glidelås
- Fast hette

Komfortsone: +5 °C til +20 °C avhengig av ekstra klær som brukes

Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Liten i størrelsen, gå gjerne opp en størrelse dersom du ligger mellom to størrelser.

Det norske merket Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsplagg skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser. Dette har ført til stilrene kolleksjoner med klassiske snitt, tidløse farger og robuste materialer, som skapt for det skandinaviske været.

Funksjonalitet og stil

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på sine detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene deres, slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken eller regnjakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon. Vårt sortiment fra det norske merket strekker seg fra lette, tekniske ytterjakker som Hood, Cavai, Tender og Flair på vår og sommer, til isolerende ytterjakker som Radian, Meridian, Swell og Urban på høst og vinter. Det norske merket har noe for alle behov og værforhold!

Shop the look