Hovden Down Jacket Black

5 200,-
Størrelse

Holzweiler Hovden Down Jacket, er laget av en blanding av resirkulerte materialer og fôret med RDS-sertifisert dun. Jakken er designet med en lengde som faller rett under hoften, og er ekstra fyldig og lett. Den har en toveis glidelåsåpning og en glidelås merket med Holzweiler-logoen. Jakken har justerbar nederkant for ekstra tilpasning.

  • Ytterstoff: 100% resirkulert nylon
  • Lining: 100% resirkulert nylon
  • Fyll: 90% dun, 10% fjær

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse medium.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.