Jacket Denim Chore Bleach Wash

5 900,-
Størrelse
Jacket Denim Chore Bleach Wash fra Drake's er det ultimate uformelle plagget for enhver herregarderobe. Chore-jakken beholder sin relevans på grunn av sin stilige konstruksjon og allsidighet. Denne versjonen er laget av en robust selvedge denim, med tre ytre lommer (pluss en signatur Drakes billettlomme som topper ut på venstre side), og en innerlomme. Den er sjenerøst kuttet, med en litt boksete form som minner om de originale arbeidsklærne som ble brukt rundt århundreskiftet, i motsetning til deres slanke, moderne motstykker.
 
Selvedge Denim
Laget i Portugal
Tre ytre lommer (med patch billettlomme)
En indre lomme
Nagleknapper

100% bomull

Modellen er 184 cm og har på seg str. 38 (tilsvarer omtrentlig en tradisjonell str. 50)

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!