Korso Travel Light Harrington Jacket Black

3 500,-
Størrelse

Korso Travel Light Jacket fra Norse Projects er en teknisk ytterjakke i Harrington-stil, laget av et hurtigtørkende og lett stoff. Dette stoffet er vevd på en måte som gir stretch både vertikalt og horisontalt for ultimat komfort. Raglan-ermer og legg bak gir enkel bevegelse. Denne stilen har en stativkrage, glidelås foran og elastiske kant og mansjetter. Ferdig med paspolerte lommer og minimalt med søm. Korso er ufôret for minimal vekt.

  • Lett og teknisk jakke i Harrington-stil
  • Hurtigtørkende og lett stoff
  • Toveis stretch og raglanskuldre
  • Elastisk hem og mansjetter

62 % polyamid, 28 % bomull, 10 % polyuretan

Lett oversized, romslig i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. medium.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.

Shop the look