La Veste NFPM Beige

2 300,-
Størrelse

Drôle de Monsieur imponerer igjen med sin nye utgave av klassikeren NFPM Jacket Beige. Denne lette og elegante jakken er et perfekt valg for vår- og sommergarderoben med sitt kule snitt og ikoniske NFPM-print. Ikke gå glipp av denne unike jakken fra Drôle de Monsieur.

  • Knappelukking
  • Not From Paris Madame på ryggen og brystet
  • Boxy passform

Farge: Beige

100% polyester

Normal i størrelsen, boxy passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. medium.

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

"Not From Paris Madame"

Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med merkets signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av basekolleksjonen til Drôle de Monsieur. Samtidig kommer det stadig nye modeller med merkets ikoniske "NFPM"-slogan, og du kan være sikker på at du finner de beste godbitene fra det franske merket som Retro.

Shop the look