Pin Stripe Heavy Linen Chore Navy & White

7 800,-
Størrelse

Pin Stripe Heavy Linen Chore Navy & White er en skjortejakke. Skjortejakken er en uunnværlig del av avslappet klær verden over, arbeidsjakken beholder sin relevans på grunn av sin stilig enkle konstruksjon og ekstreme allsidighet.

Denne versjonen av Drake's stadig populære Fem-lomme arbeidsjakke er laget av en rustikk og fyldig italiensk linvev, som mer enn leverer når det gjelder tekstur og fargedybde.

  • 100% Lin
  • Italiensk stoff
  • Laget i Portugal
  • Perlemorsknapper
  • Patch pockets

100% Lin

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 38.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

Avslappet eleganse

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!

Shop the look