Plain Midnight Blue

3 000,-
Størrelse
Plain er basert på Scandinavian Editions erfaring med Barrio og Short Jacket fra deres tidligere sommerkolleksjoner - PLAIN-jakken tar vårfavorittene et skritt videre. Vind- og vanntett med toveis behagelig stretchstoff. En klassisk stil som passer til nesten alle anledninger.
 
 
Nøkkelegenskaper:
- 20000 mm vannsøyle og 100% vanntett
- Vindtett
- Pustende toveis mekanisk stretchstoff
-Toveis YKK glidelås
- Midjelommer med glidelås
- Innerlomme med glidelås
 
Komfortsone: +5 ° C til +20 ° C, avhengig av person og ekstra klær som brukes
 

Jakken er litt liten i størrelsen og har en vanlig passform. Modellen er 189 cm og bruker størrelse large.

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.

Shop the look