Washed Overshirt Navy

1 700,-
Størrelse

Denne overskjorten med en avslappet men samtidig velkledd look fra Barbour er laget av 100 % bomull. Overshirten er skåret til en skreddersydd passform. Med lange ermer, knappelukking foran og en brystlomme. Denne er perfekt å style sammen med jeans og joggesko.

  • Laget av 100% bomull
  • Knappelukking
  • Skreddersydd passform

Farge: marineblå

100% bomull

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!