Waxed Coverall Emerald Green

8 500,-
Størrelse

Waxed Coverall Emerald Green Jacket fra Drake's Diary er et ikonisk stykke yttertøy som er synonymt med det britiske været. Dette er en solid vokset bomullsjakke i en tradisjonell smaragdgrønn farge, som gir en uovertruffen patinering som bare vil forbedres med slitasje, mens lapp- og studsbelglommer gir god nytte enten du spaserer i byen eller beveger deg i naturen.

 

Mid-wale cordfløyelkrage og mykt oxford bomullsfôr gir en følelse av komfort til en tidløs og robust jakke som er akkurat smart nok til å ta på seg over en dress.

100% vokset bomull

Romslig i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. 38

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!

Shop the look