Acne Studios 2003 Vintage Black

3 400,-
Størrelse

2003 Relaxed Fit Jeans Vintage Black er et par klassiske straight fit jeans fra Acne Studios. Med sin gråsvarte vask og vintage-inspirerte stil, vil de være et stilfullt valg for både hverdags- og festantrekket. Acne Studios 2003 Relaxed Fit Jeans Vintage Black, er bukser du garantert vil bruke om og om igjen.

  • Laget av en flott bomullskvalitet, noe som gjør at de føles behagelige å ha på seg hele dagen
  • Lommer både foran og bak, noe som gir deg god plass til å oppbevare nødvendigheter
  • Distressed detaljer 
  • Litt oversized passform

Stil ID: Acne Studios 2003 Vintage Black

Farge: gråsvart (Merkets farge: Vintage Black)

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 30/32

Normal i størrelsen, avslappet passform.

Acne Studios leverer de populære Musubi-veskene, klassiske og edgy jeans som Acne Studios 2022 modellen, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap.

Acne Studios - en del av Retro sitt DNA

I dag produserer Acne blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben. 

Motehuset Acne Studios fra Stockholm har vært en viktig del av Retro sitt DNA i over 20 år. Fra begynnelsen med de klassiske jeansene har utvalget vårt fra Acne bare blitt større og større, i takt med at de har etablert seg som et av Skandinavias mest anerkjente motehus.

Stilen til Acne Studios kjennetegnes av svensk minimalisme, eksperimentell bruk av materialer og spesiallagde stoffer. I tillegg preges kolleksjonene i stor grad av sjefsdesigner Jonny Johanssons bruk av sidestilte kontraster, hans interesse for samtidskunst og presise øye for detaljer.

Gang på gang har Acne bevist at de ligger ett skritt foran ved å holde seg tidsaktuelle, og plukke opp trender tidlig. I kolleksjonene evner de å finne en god balanse mellom å stadig utfordre konseptet, og samtidig holde seg tro mot sitt eget uttrykk.

Shop the look