-40%

Bard 688 P3582-753D

7 500,-
4 500,-
Størrelse

Jacob Cohën jeans er for den som ønsker og ser det lille ekstra. Nøye utvalgte stoffkvaliteter, vasker og detaljer er noe du alltid finner i en Jacob Cohën jeans. Dette er jeans som kan brukes i de fleste anledninger. Bruk de sammen med en enkel skjorte eller genser for en avslappet hverdagslook!

  • Mid rise
  • Slim fit
  • Knapper i gylf
  • Borderi på myntlomme
  • Patch på linning bak i kalvehår
  • Farge: lyseblå

Produsert for hånd i Italia, og parfymert med Jacob Cohën sin anerkjente duft

43% Viscose, 33% Bomull, 17% Lyocell, 5% Polyester, 2% Elastan

Litt liten i størrelsen.

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 32.

Jacob Cohën er en banebrytende aktør innen luksusdenim, og vi i Retro er stolte av å presentere dette eksklusive merket. Med sitt opphav i Italia fra 1985 har Jacob Cohën satt standarder for kvalitetsjeans. Under ledelse av Nicola Bardelle introduserte de i 2003 "skinny-fit" jeans, som raskt ble en global suksess og banet vei for nye trender innen denim.

En lidenskap for jeans

"Go to bed with a dream, wake up with a purpose"

-Nicola Bardelle

Jacob Cohëns slagord, "Go to bed with a dream, wake up with a purpose" gjenspeiler deres dedikasjon til å skape klær i aller høyeste kvalitet. Jacob Cohën utmerker seg med sitt unike fokus på detaljer og kvalitet, tydelig gjennom nøye utformede nagler, knapper og den karakteristiske logo-patchen. Utforsk vårt utvalg av Jacob Cohën, med den ettertraktede jeansmodellen Bard i spissen, og opplev den ultimate kombinasjonen av tradisjon og innovasjon i jeans.

Shop the look