Barnes Japan Dawn

2 200,-
Størrelse

Jeans i en mørk blå vask fra Livid. Barnes Japan Dawn er designet med en smal linning og et høyere liv, som passer perfekt for de med en mer atletisk kroppsbygning. Den brede passformen over setet og lårene gir god bevegelsesfrihet, mens det avsmalnede, men brede benet gir en avslappet og moderne look.

  • Mellomblå vasket ropedyed indigo denim
  • 13 oz wideloom denim fra Kuroki, Japan
  • Garvet skinnmerke med voksbehandling, laget i Italia.
  • Gylf med knappelukking
  • Jeans laget i Portugal

100% bomull. 

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 32/32.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.