Jone Japan Indigo

2 200,-
Størrelse

Jone Japan Indigo fra er en slim fit jeans fra Livid. Den er designet med åpen linning, buet sete og en smal, avsmalnende passform nedover bena, gir den en moderne silhuett. Enten du foretrekker en avslappet slim fit eller en nærmere kroppsstil, er Jone allsidig og passer til ulike kroppsformer og stiler, samtidig som den sikrer jevn komfort.

  • 13 oz komfortabelt wideloom denim fra Kuroki, Japan.
  • Warp farget i indigo, naturlig farget innslag
  • Garvet skinnmerke med voksbehandling, laget i Italia.

98% bomull / 2% polyuretan. 

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 33/32.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.