Kai Japan Fade

2 200,-
Størrelse

Lys blå jeans i avslappet passform fra Livid. Kai Japan Fade er designet med høy skjæring, presis passform og smal midje, perfekt for både slanke og atletiske kroppsbygninger. Kai tilbyr romslighet i låret og ender i en slankere benåpning, og gir en moderne og komfortabel stil.

  • En vask for å øke mykheten
  • 13 oz wideloom denim fra Kuroki, Japan
  • Garvet skinnmerke med voksbehandling, laget i Italia.
  • Gylf med knappelukking
  • Jeans laget i Portugal

100% bomull. 

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 32/32.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.