Baggies Lights 6,5 in Conifer Green

900,-
Størrelse

Herre Baggies Lights 6.5 In fra Patagonia er et par badeshorts for menn. Shortsen kan brukes både i og utenfor vannet og er laget av hurtigtørkende NetPlus® 96% resirkulert nylon og elastan som gjør dem elastiske. Nylonet kommer fra resirkulert fiskeredskap for å redusere plastforurensning i havet.

  • Elastisk midjebånd med en indre snor slik at du kan tilpasse passformen
  • Hurtigtørkende meshfor
  • Sidelommer
  • Farge: Grønn

96% nylon, 4% elastan

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Den velkjente logoen til Patagonia illustrerer fjelltoppen Mount Fitz Roy i Patagonia-regionen, som ligger mellom Chile og Argentina. Patagonia, et amerikansk merke grunnlagt av klatreren Yvon Chouinard i 1973, har sitt opphav i hans observasjon av slitasje og skader på klatreutstyr. Dette motiverte ham til å lage sitt eget utstyr og utvikle klær egnet for klatring. Denne lidenskapen resulterte i en tidløs kolleksjon av enkle, stilige produkter, inkludert fleecejakker, hurtigtørkende shorts og praktiske dunjakker, som har blitt ikoniske plagg fra Patagonia.

Klær som er laget for å vare!

I dag er Patagonia anerkjent som et av verdens ledende miljøvennlige klesmerker, med et sterkt engasjement for å unngå skade på miljøet og samfunnet i produksjonsprosessen. Merkets sentrale filosofi fokuserer på produksjon av langvarige produkter som både varer lenge og respekterer planeten. Utforsk vår kolleksjon av bærekraftige og stilige klær fra Patagonia for en miljøbevisst livsstil. Patagonia er godt likt hos Retro og våre bestselgere er bl.a M P-6 Logo Responsibili Tee Black og Better Sweater Jkt New Navy.