Crown Shorts Irish Cream

1 150,-
Størrelse

Shorts i økologisk bomulls-stretch twill fra NN07. Crown Shorts Irish Cream har to skrå sidelommer og baklommer med kant. 

  • Regular fit
  • Organisk bomull
  • Garmet dyed

Farge: Beige

98% bomull, 2% elastan

230gr/m2

Modellen er 190 cm og har på seg str. 32.

Utforsk det beste av skandinavisk stil med NN07 hos Retro. Vi er stolte av å tilby dette anerkjente danske merket, kjent for sin enkle eleganse og høykvalitetsplagg. Inspirert av japansk perfeksjonisme og skandinavisk minimalisme, har NN07 etablert seg som et favorittvalg blant menn som verdsetter komfortable og stilige klær. NN07 symboliserer en visjon om frihet og mangfold. Vi deler deres tro på at klær skal være grenseløse og at personlighet trumfer nasjonalitet. Inspirert av mennesker og samfunn over hele verden, skaper de produkter som ikke bare er relevante i dag, men også i morgen. Hos Retro omfavner vi denne filosofien og er stolte av å tilby NN07-plagg som reflekterer denne visjonen om tidløs stil og individualitet.

NN07: Essensielle basisplagg til din kapselgarderobe

Under ledelse av dedikerte designere har NN07 skapt et variert utvalg av plagg som kan danne grunnlaget for enhver moderne manns garderobe. Hos Retro finner du alt fra skjorter, gensere, bukser til t-skjorter og mye mer. Vårt utvalg av NN07-plagg er nøye utvalgt for å tilby deg det beste innen skandinavisk design og uovertruffen kvalitet. Oppdag våre bestselgere som er en fast del av Retros sortiment sesong etter sesong. Blant våre populære produkter finner du Alex, en straight fit chinos, og Arne, en skjorte tilgjengelig i ulike materialer avhengig av sesongen. Utforsk også Sergio V-Neck fra NN07, en klassisk v-halset genser laget i ull. Med fokus på basisplagg til kapselgarderoben, er NN07 det ideelle merket for mannen som ønsker å kle seg vel uten å gå på kompromiss med komfort eller stil.