Grover Short Dark Blue

1 600,-
Størrelse

Se uanstrengt stilig og komfortabel ut med Replay Grover Hyperflex original denimshorts for menn i fargen Dark Blue. Denne shortsen er laget av en premium 99% bomullsblanding med 1 % elastan, og tilbyr overlegen komfort og fleksibilitet for bruk hele dagen. Den klassiske mørkeblå vasken legger til en tidløs stil og passer godt sammen med en rekke overdeler. Med en normal passform og en silhuett med rette ben, gir disse shortsen et flatterende og behagelig utseende som verken er for slank eller for baggy. Funksjonelle detaljer inkluderer klassisk 5-lommers styling for praktisk oppbevaring av nødvendigheter. Replay Grover-stilen har en tradisjonell 5-lommers design med rett ben, noe som gjør disse shortsene til et allsidig tillegg til sommergarderoben. Perfekt for sammenkobling med t-skjorter, poloer eller skjorter, disse mørkeblå Hyperflex-denimshortsene vil garantert bli din favoritt for komfortabel og stilig hverdagsbruk.

  • Jeansvariant av den populære jeansen
  • Vanlig passform og rett ben
  • 5-lommers styling
  • Farge: mørk vasket blå

99% bomull, 1% elastan

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. 32.

Hos Retro har vi et stort utvalg av de populære jeansene fra Replay. Jeans er mer enn bare et klesplagg, og de skal vare mer enn én sesong. Replay står for en innovativ stil, karakteristisk italiensk design og en flott kvalitet på produktene sine. Denne identiteten har gjort den italienske produsenten til en stor aktør innen internasjonal styling og produksjon av denim. De skaper rett og slett klær av høy kvalitet og med sterk særegenhet. 

Bestselgerne Benny Hyperflex og Grover

Replay sine jeans kjennetegnes av den tettsittende passformen og det stretchy materialet sitt som er elsket verden over. Modellene Benni Hyperflex og Grover er bestselgere fra merket. Utforsk kolleksjonen av jeans og Chinos fra merket. Nå er utvalget best!