Kayn Short Light Blue

1 500,-
Størrelse

Replay Kayn Short Light Blue - den perfekte denimshortsen for dine avslappede sommerdager! Med sin lyseblå farge og løse passform gir denne shortsen deg både stil og komfort. Laget av 99% bomull og 1% elastan, gir den en behagelig følelse og bevegelsesfrihet. Med normal høyde til midjen og skjult glidelås-lukking, gir den et rent og tidløst utseende.

  • Høyde til midje: Normal
  • Lukking: Skjult Zip-Fly
  • Lommer: Baklommer, Sidelommer

99% bomull, 1% elastan

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 32.

Hos Retro har vi et stort utvalg av de populære jeansene fra Replay. Jeans er mer enn bare et klesplagg, og de skal vare mer enn én sesong. Replay står for en innovativ stil, karakteristisk italiensk design og en flott kvalitet på produktene sine. Denne identiteten har gjort den italienske produsenten til en stor aktør innen internasjonal styling og produksjon av denim. De skaper rett og slett klær av høy kvalitet og med sterk særegenhet. 

Bestselgerne Benny Hyperflex og Grover

Replay sine jeans kjennetegnes av den tettsittende passformen og det stretchy materialet sitt som er elsket verden over. Modellene Benni Hyperflex og Grover er bestselgere fra merket. Utforsk kolleksjonen av jeans og Chinos fra merket. Nå er utvalget best!

Shop the look