Aron SS Shirt Creased Print

2 100,-
1 470,-
Størrelse

Aron SS Shirt Creased Print fra Wood Wood er en oversized kortermet skjorte med heldekkende print. Skjorten er stor i størrelsen og brukes gjerne åpen med en hvit t-skjorte under. Pares med en jeans og et par sneakers for en sommerlig look.

  • Oversized kortermet skjorte
  • 100% bomull
  • Heldekkende print
  • Farge: hvit og lilla

100% bomull

Stor i størrelsen, oversized passform. Gå gjerne ned én størrelse for en mer normal fit. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Nyhet i Retro sitt sortiment våren 2024!

Vi er stolte av å introdusere Wood Wood i vårt sortiment! Dette moderne mote- og livsstilsmerket har sitt utspring i København og har raskt blitt en av de mest gjenkjennelige navnene innen skandinavisk mote. Fra sin beskjedne begynnelse som en begrenset T-skjorte-operasjon på 2000-tallet har Wood Wood vokst til å bli et ledende navn i bransjen.

Wood Wood feiret nylig sitt 20-årsjubileum og kan skilte med et imponerende arv av prestisjefylte partnerskap. Wood Woods kolleksjoner, inkludert en helt egen jersey-serie, utvikles av et internt team av designere med vekt på sofistikerte silhuetter, søm og grafiske elementer og komposisjoner.

Utforsk vår spennende Wood Wood-kolleksjon og oppdag den moderne skandinaviske estetikken som gir et friskt pust til din garderobe