Button-Up Overshirt White FN-MN-OUTW000932

3 600,-
Størrelse

Button-Up Overshirt White fra Acne Studios er en stilren skjortejakke laget av høy kvalitets materialer. Med sitt moderne design og premium kvalitet, er Button-Up Overshirt fra Acne Studios en skjortejakke som vil være en viktig del av garderoben din i mange år fremover.

  • Skjortejakken har en avslappet passform
  • Laget av bomull
  • Knappelukking
  • Frontlomme

Stil ID: FN-MN-OUTW000932

Farge: Hvit 

100% bomull. 

Stor i størrelsen, gå gjerne ned en størrelse eller velg din vanlige størrelse for en oversized look. Modellen er 190 cm og har på seg str. 46.

Acne Studios leverer de populære Musubi veskene, klassiske og edgy jeans, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap. I dag produserer Acne Studios blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben.

Shop the look