Checked Slub Cotton Work Shirt Green & Yellow

3 200,-
Størrelse

Checked Slub Cotton Work Shirt Green & Yellow fra Drake's er en robust hverdagsskjorte inspirert av den klassiske arbeidsskjorten, kuttet av en kraftig slapp bomull, tilbyr den nytte og urbanitet i like stor grad. Bruk den hjemme i hagen eller til byturen, denne skjorten takler det meste. Denne skjorten har to plisserte lommer med knapper, avrundede mansjetter og en spredt krage som sikrer problemfri mobilitet, og avkortet med den samme enkeltnålskonstruksjonen og perlemor-knapper som en klassisk Drakes-skjorte.

Med en knappestolpe foran og sjenerøse, ventilerte brystlommer, passer arbeidsskjorten slankere og litt kortere enn vår sartorial-skjorte, slik at den kan brukes uopptrukket.

  • 100% bomull
  • Laget i Somerset, England
  • Tvillinglommer med klaff
  • Spred krage med børstet flytende mellomfôr
  • Enkelt avrundede mansjetter med én knapp med børstet flytende mellomfôr
  • Enkelnålskonstruksjon
  • Perlemor-knapper

100% bomull

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!

Shop the look