Fitted Body Superior Twill Hvit

1 700,-
Størrelse

Denne skjorten fra Stenströms er en essensiell brikke i enhver garderobe. Det er også en flott måte å oppgradere garderoben på. Den er laget av tolags superbomull og er en tradisjonell regular fit med lett skreddersydd midje. Skjorten har to små folder i ryggen som sikrer en behagelig passform. Den har to mansjetter med knapper og en fullskåret krage. Dette er skjorten som står godt til både arbeid og en fest.. Styles aller helst med en skreddersydde bukser!

Farge: Hvit

100% bomull og knapper i perlemor

Fitted Body er designet for mannen som ønsker en naturlig og komfortabel passform. Passformen er litt formsydd og det er påsydd legg på ryggen for bedre bevegelighet.

Nedenfor finner du de generelle målene til Fitted Body. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.


STENSTROMS størrelsesanvisning

Utforsk det omfattende utvalget av skandinaviske skjorter av høy kvalitet med Stenströms hos Retro. Som en ledende leverandør av klassiske og moderne skjorter, er vi stolte av å tilby dette anerkjente svenske merket til våre kunder. Med røtter tilbake til 1899 og en kontinuerlig satsing på detaljer og kvalitet, har merket etablert seg som en pålitelig leverandør av tidløse skjorter. Fra å bli utpekt som kongelig hoffleverandør til å levere moderne og stilfulle skjorter i over 125 år, har Stenströms alltid vært i forkant av skjortemoten. De er dedikert til å holde tritt med de nyeste trendene og designimpulsene, samtidig som de opprettholder sitt fokus på kvalitet og håndverk. Se hva som gjør Stenströms-skjortene unike her!

Oppdag vårt mangfoldige utvalg fra Stenströms

Vårt sortiment av Stenströms-skjorter omfatter et bredt spekter av passformer, størrelser og materialer, slik at du kan finne den perfekte skjorten som passer din stil og preferanser. Vi tilbyr også strikkegensere og tilbehør som hankie og mansjettknapper fra merket. Blant våre bestselgere finner du to skjortetyper: Slimline, som er kroppsnær, og Fitted Body, som tilbyr en mer vanlig passform. Hos Retro har vi alltid disse to skjortene tilgjengelig i bomull året rundt, og vi supplerer sortimentet med ulike materialer og farger avhengig av sesongen. Merino Wool Half Zip er også en allsidig basegenser som følger oss gjennom alle årstider, mens Mercerized Jersey Polo Shirt er en favoritt blant våre kunder og en av våre mest solgte produkter. Enten du trenger en skjorte til kontoret, en formell anledning eller bare ønsker å oppgradere din hverdagsgarderobe, har Stenströms det du trenger.