Inertia Shirt Sand Mix

1 900,-
Størrelse

Inertia-skjorten fra Holzweiler har en avslappet passform som sikrer komfort på varme dager. Laget av en pustende bomulls- og linblanding, og har delvis kneppede skuldre foran. Style med den matchende Oliver-shortsen for en uanstrengt sommerlook. 

  • Vanlig passform
  • Delvis knappet foran
  • Senkede skuldre

Farge: Beige

60% bomull og 40% lin

Modellen er 189 cm høy og bruker strl large.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.