Jaxson Fisherman Shirt White Floral

2 400,-
Størrelse

Jaxson Fisherman Shirt White Floral er en kortermet skjorte fra danske Wood Wood. Skjorten har et unikt floralt motiv i blå striper på en ellers hvit skjorte. Den har to unike lommer på hvert bryst, og er designet med tradisjonell knappelukking og brede ermer.

  • Kortermet skjorte med floralt motiv
  • Brystlommer og knappelukking
  • Farge: hvit med blått motiv

100% bomull

Normal i størrelsen, oversized passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Nyhet i Retro sitt sortiment våren 2024!

Vi er stolte av å introdusere Wood Wood i vårt sortiment! Dette moderne mote- og livsstilsmerket har sitt utspring i København og har raskt blitt en av de mest gjenkjennelige navnene innen skandinavisk mote. Fra sin beskjedne begynnelse som en begrenset T-skjorte-operasjon på 2000-tallet har Wood Wood vokst til å bli et ledende navn i bransjen.

Wood Wood feiret nylig sitt 20-årsjubileum og kan skilte med et imponerende arv av prestisjefylte partnerskap. Wood Woods kolleksjoner, inkludert en helt egen jersey-serie, utvikles av et internt team av designere med vekt på sofistikerte silhuetter, søm og grafiske elementer og komposisjoner.

Utforsk vår spennende Wood Wood-kolleksjon og oppdag den moderne skandinaviske estetikken som gir et friskt pust til din garderobe

Shop the look