Lisle Safari Shirt Mid Olive

2 200,-
Størrelse

Barbour ble født med en enkel misjon om å lage funksjonelle klær med et formål, og dette var ikke bare reservert for deres yttertøysutvalg. Denne sesongen demonstrerer Barbour Lisle Safari-skjorten forpliktelsen til overlegen kvalitet, da denne skjorten er laget av 100% polyamide takket være dens slitesterke og hurtigtørkende egenskaper samtidig som den fortsatt er myk å ta på. Komplett med en oversized silhuett, er denne klassiske stilen perfekt for å bære tradisjonelt knappet opp eller lagt over en krystallhvite T-skjorte for et moderne alternativ.

100% polyamide

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!

Shop the look