BESTSELGER 🥇

New Slimline Superior Twill Hvit

1 700,-
Størrelse
Slim dresskjorte fra svenske Stenströms i modellen Slimline. Skjorten er i holdbar bomullskvalitet og har en klassisk krage, enkel mansjett og perlemorsknapper. 
 
Farge: Hvit

100% bomull 

Dette er en oppdatert versjon av Stenströms' populære herreskjortemodell Slimline. Den nye Slimline har dart i ryggen for en penere silhuett. Dartene skaper en smakfull skreddersydd følelse. De har også gjort små endringer på ermelengden og ermevidden.

Nedenfor finner du de generelle målene til New Slimline. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.

 

STENSTROMS størrelsesanvisning

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.