Reg Fit BD Signature Linen Gamma Orange

1 700,-
Størrelse

Oscar Jacobson Reg Fit BD Signature Linen er en elegant og sofistikert skjorte som vil være et verdifullt tilskudd til enhver manns garderobe. Skjorten er laget av høykvalitets lin som ikke bare ser flott ut, men også føles behagelig mot huden.

Denne skjorten er designet i en Regular Fit, som gir en avslappet og klassisk passform. Den er også utstyrt med en Button-Down-krage som gir et rent og skarpt utseende. 

Oscar Jacobson er kjent for sin kvalitet og håndverk, og denne skjorten er ikke noe unntak. Den er nøye konstruert og laget med stor oppmerksomhet på detaljer. 

Enten du skal til en formell begivenhet eller bare ønsker å kle deg pent til hverdags, vil Oscar Jacobson Reg Fit BD Signature Linen Blue være et flott valg. Denne skjorten vil gi deg en sofistikert og tidløs stil som vil vare lenge.

100% lin

Modellen er 189cm og har på seg størrelse medium. 

Denne skjorten er regular fit.

Oscar Jacobson er en tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør som lager tidløse herreklær med fokus på både skandinavisk design og europeiske klestradisjoner. Det tidløse møter trendy i kategorier som blazere, bukser, skjorter, baseplagg og tilbehør. Alltid med gode passformer og flotte materialkvaliteter.