-50%

Skjorte Fitted Body Rosa

1 800,-
900,-
Størrelse

Skjorte Fitted Body Rosa er en dresskjorte fra svenske Stenströms i holdbar bomullskvalitet. Klassisk krage, enkel mansjett og perlemorsknapper. 

Modell: Fitted body

100% bomull

Fitted Body er designet for mannen som ønsker en naturlig og komfortabel passform. Passformen er litt formsydd og det er påsydd legg på ryggen for bedre bevegelighet.

Nedenfor finner du de generelle målene til Fitted Body. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.

Fitted Body Størrelsesanvisning

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.