Skjorte Slim Multi

1 900,-
Størrelse

Stenströms Skjorte Slim Multi gir den klassiske skjorten en spennende vri. Denne slim-fit-skjorten kombinerer tidløs eleganse med et dristig mønster som utstråler stil og individualitet. Enten det er for kontoret, en spesiell anledning eller en kveld ute, vil denne skjorten sette deg i rampelyset. Med sin presise passform og kule mønstervalg er Stenströms Skjorte Slim Multi det perfekte valget for de som ønsker å skille seg ut med stil og selvtillit.

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 39.

Stenströms' Slimline-passform er slim, men ikke for stram. Den har et slankt snitt og er designet for mannen som ønsker en moderne, pen passform. Den har et slankere snitt enn Stenströms' modell Fitted Body, men er litt større enn Stenströms' Superslim.

Nedenfor finner du de generelle målene til Slimline. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.

New Slimline Mål

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.