Skjorte Slim Striper

1 900,-
Størrelse

Stenströms linskjorte er det perfekte valget for en avslappet og stilig sommerlook. Skjorten er laget av høykvalitets linmateriale som gir en lett og behagelig passform, samtidig som den gir en avkjølende effekt på varme dager.

Designet er enkelt og tidløst, og passer like godt til en uformell dag på stranden som til en mer formell anledning. Med sin myke struktur og rene linjer vil Stenströms linskjorte være en uunnværlig del av garderoben din gjennom hele sommeren og mange somre fremover.

100% lin

Stenströms' Slimline-passform er slim, men ikke for stram. Den har et slankt snitt og er designet for mannen som ønsker en moderne, pen passform. Den har et slankere snitt enn Stenströms' modell Fitted Body, men er litt større enn Stenströms' Superslim.

Nedenfor finner du de generelle målene til Slimline. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.

Stenströms Slimline

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.