Slimline Smoking Kent Collar

1 700,-
Størrelse

En svart mikromønstret smokingskjorte fra Stenströms, vevd i twofold cotton med et subtilt prikkemønster. Slimline Smoking Kent Collar har tidløse detaljer som en klassisk Kent-krage, doble mansjetter og avtagbare knapper i svart perlemor.

  • Laget av bomull
  • Smal passform
  • Knappelukking 
  • Avtagbare knapper i svart perlemor
  • Kent-krage
  • Doble mansjetter 

Farge: Svart 

100% bomull. 

Dette er en oppdatert versjon av Stenströms' populære herreskjortemodell Slimline. Den nye Slimline har dart i ryggen for en penere silhuett. Dartene skaper en smakfull skreddersydd følelse. De har også gjort små endringer på ermelengden og ermevidden.

Nedenfor finner du de generelle målene til New Slimline. Målingene
kan variere litt avhengig av materialet og utformingen av stilen.

New Slimline Mål

Stenströms har lange tradisjoner med å eie og drive skjortefabrikk. Selskapet ble stiftet i 1899 av August Stenström, og det er fremdeles et familieeid selskap. Helt siden begynnelsen har Stenströms laget skjorter i høy kvalitet. Merkets fokus på detaljer og sans for kvalitet forblir uendret.

Gjennom erfaring og hardt arbeid har de funnet det perfekte forholdet mellom kvaliteten på skjorten og evnen til å tilpasse skjorten slik du vil ha den. Vi tilbyr ferdige skjorter i ulike passformer og størrelser, samt skreddersydde skjorter tatt på dine mål fra Stenströms i butikkene våre. 

Stenströms er alltid på jakt etter de beste materialene og de nyeste designimpulsene så de kan fortsette å utvikle skjorten og opplevelsen av å bruke den.